Favorittprodukter!!

Ny dag, nye muligheter!! =) Og dagen starter selvfølgelig med en deilig dusj, en god frokost og SÅ litt kvalitetstid på badet sammen med de produktene som står mitt hjerte nærmest.

 

Beauté Pacifique Creme Paradoxe <3

Det er en FANTASTISK antirynke dagkrem som er perfekt for de som ønsker å få en jevnere farge i huden, redusere rynker og rødhet og for de som ønsker å få bort akne. Den styrker kappillærene (de små blodkarene som sprenger så fort om man ikke bruker kuldekrem) og den virker utrolig godt dersom man har eksem. Så sliter du med sprenkte blodkar, pigmenteringer eller herpes kan du også bruke kremen til å forbedre dette. Kan også brukes på ung hud, for å forbedre akne problemer, rødhet og irritasjon i huden.Tromborg Mineral Foundation <3

Denne foundationen dekker bra og ser fantastisk ut på huden. Den inneholder IKKE bismuth, så den virker ikke irriterende på huden. En annen ingrediens som den faktisk inneholder er kråkesølv. Kråkesølvet lurer øynene våre til å tro at den som bruker foundationen har plettfri og perfekt hud. Og dét er jo ikke galt;)

Fudge Membrane Gas <3

Gir fantastisk volum til håret uten at det blir stivt og ekkelt. Tupér innerst ved hårrøttene og spray! Jeg kan ikke forestille meg et liv uten=pDa må jeg kle meg og løpe på jobb. Jeg tviler på jeg treffer drømmemannen på spasenteret hvor jeg jobber, men... Kanskje på bussen? Aldri si aldri.

2 kommentarer

Connie

11.feb.2011 kl.17:00

Flott Blogg :-)

Looking for Mr. Right

12.feb.2011 kl.02:56

Connie: Takk! =)

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

21, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits