THE SECRET - loven om tiltrekning

Du er et menneskelig sendetårn, og du er mer kraftfull enn noe sendetårn som er skapt på jorden. Du er det mest kraftfulle sendetårnet i universet. Det du sender ut, skaper livet ditt, og det skaper verden. Frekvensen du overfører på, har en rekkevidde som forplanter seg gjennom hele universet. Og du sender på den frekvensen med tankene dine.

Bildene du mottar, kommer ikke opp på TV'n i stua. De er bildene av livet ditt. Tankene dine skaper frekvensen, de tiltrekker seg like ting på den, for så å bli kringkastet tilbake til deg som livsbildene dine. Hvis du ønsker å endre noe i livet ditt, så skift kanal og skift frekvens ved å forandre tankene dine!

(Tekst lånt fra boka)"Alt som dukker opp i livet ditt, blir trukket til livet ditt. Og det blir trukket til deg i kraft av de bildene du danner i tankene. Det er det du tenker. Uansett hva som skjer i tankene dine, vil du tiltrekke deg det."

Har du noen gang begynt å tenke på noe du ikke var helt fornøyd med, og jo mer du tenkte på det, desto verre virket det? Det skyldes at når du tenker én vedvarende tanke, gjør loven om tiltrekning at flere like tanker kommer til deg. I løpet av noen minutter har du sørget for at så mange like ulykkelige tanker kommer til deg at situasjonen ser ut til å forverre seg. Jo mer du tenker på det, desto mer fortvilet blir du.

Loven om tiltrekning tar ikke hensyn til om du oppfatter noe som godt eller dårlig, eller om du ønsker det eller ikke ønsker det. Den reagerer på tankene dine. Så hvis du ser gjeld som tårner seg opp og synes det er forferdelig, er det signalet som du sender ut i universet. "Jeg er helt fortvilet over all den gjelden jeg har." Du bare bekrefter deg selv. Du føler det på alle dine eksistensplan. Da er det dét du kommer til å få mer av.

 

Hemmeligheten anvendt på kjærlighetNår du ønsker å tiltrekke deg kjærlighet, må du forsikre deg om at tankene, ordene, handlingene og omgivelsene dine ikke er i strid med ønskene dine.

Så iIfølge loven om tiltrekning, finner ikke jeg kjærlighet før det er plass til drømmemannens klær i mitt klesskap, før det er plass til drømmemannen i min seng og før jeg er fylt opp med kjærlighet til meg selv. Jeg må først og fremst ta meg av meg selv. Min egen glede kommer før alt annet.

"Når du dyrker din glede og gjør det som føles godt for deg, blir det en fryd å være i ditt selskap. Når du føler glede, trenger du ikke en gang tenke på å gi, for det kommer som en naturlig overstrømming."

Gjør plass til å motta ønskene dine.

 

Konklusjon: Jeg trenger både et nytt klesskap og en bredere seng. Og kanskje en større sofa.

 

 

 

Tror du på loven om tiltrekning?

 

  

7 kommentarer

http://maddymarita.blogg.no/

27.feb.2011 kl.13:46

Kjempe kul blogg du har!!

pleier og lese den ofte når jeg har tid :))

Håper du kan slenge inn en komentar på bloggen min:))

kaets

27.feb.2011 kl.13:47

Digger bildet av flamingoene, stemning!

celliie

27.feb.2011 kl.13:49

Flamingoene <3

27.feb.2011 kl.13:57

har lest boka

yazmin

27.feb.2011 kl.13:59

fin blogg: )

hadde blitt glad om du kommenterte tilbake : )

Anette

27.feb.2011 kl.14:00

Jeg tror på det! Har brukt The Secret sine lover aktivt flere ganger med positivt resultat! Jeg tror kanskje NOE av det er litt.. drøyt.. men at tanken om det nok er riktig!

Jeg er veldig glad i The Secretboka! Den har rett i veldig mye, bl.a det at man ikke kan legge skylda på alle andre, men at man selv er ansvarlig for sitt eget liv via hvordan man tenker, ting man gjør og sine egne innstillinger!

(Jeg tror dog IKKE at alle de fattige i u-landene er skyld i sin egen skjebne. Så som jeg nevnte, så er loven sann,- til en viss grad og på en viss måte!)

Rakel Nesset

27.feb.2011 kl.14:34

Har begynt å lest boka! :) spennende

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

21, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits