FREDAG

FOR en dag det har vært i dag! Fullt kjør på jobb og proppfull buss da jeg endelig skulle hjem. Så nå sitter jeg her i godstolen.

Jeg er sulten, men siden vi går barbent på jobb, så har jeg så vondt i bena at jeg ikke orker å reise meg for å lage mat. Jeg har vondt i hodet, men paracettene ligger på badet, så da får jeg bare fortsette å ha hodepine. Filmen jeg så i stad har begynt å kjøre for 2. gang, men jeg orker ikke reise meg for å bytte, og I tillegg, så har jeg vondt i nakken, men jeg har ingen mann som kan kna meg.

Livet.

Er.

Hardt.

Men i morgen så skal jeg først på IKEA med mamma. Og kommer helgens største høydepunkt (tror jeg), når jeg skal på shopping med min aller beste Tina.Snøbading vinter 2010

Halloween 2010

Som dere ser, så finner vi aldri på noe gøy sammen. (Hun kommer forresten til å kverke meg når hun ser dette.)

Det er viktig å ha venner når man ikke har noen kjæreste! Man vil jo ikke føle seg ensom! (De er selvfølgelig viktige selv om man har kjæreste også, men dere skjønner.) Hehe;p

 

Nå skal jeg drømme om Mr. Right og så skal jeg fortsette å lese den boka jeg holder på med for øyeblikket, og håpe på at et glass vin og en deilig biff med wokede brokkoli, fløtegratinerte poteter og fløtesaus på mirakuløst vis blir plassert på bordet foran meg. Man skal aldri si aldri.

 

HAR DAGEN DIN VÆRT BEDRE ENN MIN??

 

 

 

 

 

2 kommentarer

stine broen

11.mar.2011 kl.23:55

fin blogg(:

Looking for Mr. Right

12.mar.2011 kl.00:09

stine broen: Tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

22, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Mr Right, ikke Mr Random. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits