DRØMMETYDNING

Drømmer er fascinerende. Jeg drømmer masse og husker nesten alltid hva jeg drømmer (og nei, jeg vandrer ikke rundt i søvne og sånt for det om).

Jeg fant en nettside som forklarer hva de foskjellige tingene man drømmer betyr. Så da tenkte jeg å ramse opp noen ting jeg har drømt om - og betydningen av det selvfølgelig:


Drukning - når jeg drømmer at jeg drukner, så er det (ifølge den nettsiden) fordi jeg synes synd på meg selv eller fordi jeg har problemer. Selv tror jeg det er fordi jeg er tett i nesa.

Dverger - da jeg var liten, drømte jeg alltid om dverger som så "normale" ut. Det skulle bety slutten på alle mine problemer. Jeg trodde egentlig ikke man hadde særlig mange bekymringer og problemer når man var i 6-7 års alderen, men for all del. Jeg kan jo ta feil.

Bombe - jeg har hørt noe rystende eller så er det noe som truer min livsstil. Det stod ikke noe om melkebomber som var kamuflert som røde epler da.

Sol - en rød sol betyr at jeg har problemer, mens klart sollys betyr suksess. Men hvis jeg drømmer om at det er veldig klart sollys og at jeg ikke har noe solkrem da?? Det er vel ikke akkurat noen suksesshistorie?

Forelskelse - hvis man drømmer at man er forelsket, så er man egentlig IKKE forelsket i virkeligheten. Hmm...selvfølgelig. Det burde jeg jo ha skjønt.

Sove - når jeg drømmer at jeg sover, så er det et tegn på at jeg trenger mer søvn.

Glass - drømmer jeg om ødelagt glass, så har det visst skjedd en eller annen form for endring. Men jeg spiste glasset da, og hadde glassmak i munnen i mange timer etter jeg hadde våknet. Advarsel: ikke spis glass, det smaker vondt.

Smak - smaker noe vondt, så har man visstnok gjort noe galt.

Slange - drømmer man om slanger, så våkner man opp.

Det står om avokado, squash og artisjokker, men ikke noe om auberginer. Rart.

Fly - å drømme at man flyr er en bra ting, med mindre man er redd når man flyr (og det er jo selvfølgelig jeg, for jeg er ikke noe flink til å lande). Er man redd når man flyr, så har man tatt for store risikoer i det virkelige liv.

Usammenhengende drømmer - da er man nervøs eller spent.

Underjordiske ganger - man må finne ut mer om sin underbevissthet.

Oversvømmelse - da jeg for ikke så lenge siden drømte at det var oversvømmelse på Hovden og at vannet var mørkt og uklart, så betydde visst det at jeg var fortvilet.

Rival - drømmer man at man har en rival i privatlivet, så har man egentlig en rival i forretningslivet. Drømmer man at man har en rival i forrestningslivet, har man i virkeligheten en rival i privatlivet. ...javel?

Buss - jeg får den jeg ønsker. Jøss.


Jeg tar dette med en klype salt.
 

TROR DU PÅ DRØMMETYDNING?

 


12 kommentarer

Myrsa

17.mar.2011 kl.23:14

Jeg er en håpløs drømmetyder! Så ja absolutt! ;)

Lena Marie

17.mar.2011 kl.23:57

Jeg tror drømmer kan til en viss grad vise hva vi føler i den virkelige verden, men at det er så konkret som skrevet her tror jeg ikke. Men ja, drømmer er din underbevissthet og kan fortelle noe om deg selv ... tror jeg :)

Roger

17.mar.2011 kl.23:58

va betyr d når man drømmer om at man mister søsteren sin i ei bil ulykke og mor ligger hard skadet haukeland sykehus? og rett etter på drømmer at jeg frontkoliderer selv?

da je drømte dette våknet jeg opp og rett på msn og skrev som overskrift søtrene mine dere betyr alt for meg. betyr dette at jeg er redd for å miste familien min eller at jeg er gla i dem? eller at jeg ikke har nok kontakt me dem?
Haha, interesant! Håper jeg drømme noe morsomt i natt som jeg kan tyde :D

tiriltutta ♥ ærlig talt

18.mar.2011 kl.00:00

Ja, absolutt :) Jeg drømmer sinnsykt mye, hver eneste natt, og som regel så har det en eller annen betydning. Noen ganger har jeg vanskeligheter med å skille mellom drøm og virkelighet :p

shocker

18.mar.2011 kl.00:03

Vi er Mr. Right i flertall. Kommenter bloggen vel!

xoxo gossip boys

Looking for Mr. Right

18.mar.2011 kl.00:14

shocker: Hahaha, ikke sant. Hvis jeg skal være ærlig, så tviler jeg på det! ;p
njææh, ville ikke stolt for mye på det selv :p bra kommentarer forressten :p

Isa Langnes

18.mar.2011 kl.00:31

hehe, liker bloggen din. Tja, vet ikke helt hva man skal tro, men kan jo være noe i det - selv om det ikke nødvendigvis alltid stemmer. Jeg husker sjeldent drømmer, og om jeg husker det er det fordi jeg altfor ofte våkner midt på natten av mareritt og de vil jeg helst glemme.

♥ Maja - photography

18.mar.2011 kl.00:51

haha, tar det nok med en liten klype salt jeg også ;)

Caroline

18.mar.2011 kl.10:01

http://www.viasomnii.net/hem

Looking for Mr. Right

19.mar.2011 kl.21:34

Isa Langnes: Takk! Jeg liker din blogg óg.

Marerittene kan godt gå glemmeboken, ja! =)

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

22, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Mr Right, ikke Mr Random. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits