DITT STØRSTE MARERITT

Nøyaktig dette er jeg redd for skal skje med meg. Nå som våren kommer og det begynner å bli varmere i været, så har det kommet flere og flere insekter inn for hver dag som går. For ikke å snakke om edderkopper.

I stad, så satt jeg og var opptatt med noe viktig noe som skjedde på pc'skjermen, da jeg i sidesynet (!!!) så et digert DYR som gikk på gulvet mitt!!! Imens jeg var hysterisk og prøvde å finne noe som var stort og hard OG mykt nok til å drepe den med (neiii, jeg kunne ikke bruke motebaldene mine og ikke den nye H&M katalogen heller), så løp den under reolen min og gjemte seg der!

Alle som har prøvd å ta bilde av en edderkopp med mobilkamera vet at edderkoppen blir betraktelig mindre på bildet enn den er i virkeligheten.

Jeg prøvde å få tak i den, men den løp lenger inn og gjemte seg. Jeg fant den til slutt og slo til den TO ganger med enden av denne moppetingen.

Og gjett hva!!! DEN døde ikke!!! Jeg trodde jeg moste den skikkelig, men NEIDA. Den mistet 3 bein, og så løp den og gjemte seg under reolen igjen!!!!!Edderkoppbein..

HVORFOR ER IKKE MR. RIGHT HER NÅR JEG TRENGER HAM????

Nå må jeg finne støvsugeren, grønnsåpevann, gummihansker og svamper. For her skal det vaskes!!! Jeg kommer ikke til å få sove uansett når den monsteredderkoppen går rundt her og dør og sikkert tiltrekker seg tusen andre edderkopper!!

Jaja...edderkoppen hadde hvertfall ikke skall, sånn som denne edderkoppen jeg fant på gulvet i ei hytte i nærheten av Lindesnes påska for tre år siden.HAR DU NOEN GANG SETT EN EDDERKOPP MED SKALL????

3 kommentarer

~ Kristin ~

27.mar.2011 kl.23:03

Hei! Du hadde en kjempe fin blogg, lykke til videre! Setter stor pris på en kommentar tilbake. Klem www.sonriente.blogg.no. Snakkes. : )

Cecilie irén

27.mar.2011 kl.23:07

bleh. hater edderkopper og insekter. og ja, de tåler en støyt. er glad jeg bor såpass langt nord at de svære husedderkoppene ikke hær å være her. Oo

fikk helt gufs av de bildene.

+*+* SukieMcQueen *+*+

27.mar.2011 kl.23:29

Jeg hater edderkopper!!!

haha faktisk da jeg leste dette innlegget og så på bildene kom jeg til å komme borti med albuen min i siden av magen min - og gjett hva? Jeg hoppet seriøst et par cm opp fra sofaen, trodde et øyeblikk det var en edderkopp - men så gikk det opp for meg at det var noe så uskyldig som min egen arm - huff.. xD

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

22, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Mr Right, ikke Mr Random. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits