TRYLLEDRIKK

I dag blandet sjefen min (hun er homøopat og akupunktør) en tryllemedisin til meg.

Hun satte frem en eske med masse flasker oppi. "Velg tre flasker uten å lese eller styre" sier hun. Jeg plukket ut tre. Så skulle jeg plukke ut én til og sette den for seg selv. Ut fra disse småflaskene blandet hun en trylledrikk til meg.

Den ser en smule skummel ut, meeen.

Hun fortalte at folk veldig ofte ble tiltrukket av det de trengte og at de derfor plukket ut de riktige flaskene når de skulle velge. En av de jeg hadde valgt, gikk på at jeg er perfeksjonist og veldig kritisk til meg selv, og den skulle få meg til å slappe av på dét området. De andre flaskene jeg valgte, sa hun ikke så mye om. Men men. Det skader jo ikke å prøve ut dette her da. Bach's blomstermedisin heter det visst.

Jeg googlet det og det skal visst gå ut på dette:

Dr Bach's blomstermedisin består av 38 plante og blomsterbaserte essenser. Hver enkelt essens dr bach blomstermedisiner rettet inn mot en følelsesmessig eller mental ubalanse; og hjelper til med å takle utfordringene som hverdagen stiller til oss alle.  Blomsteressensene virker etter homøopatiske prinsipper, og stimulerer kroppens evne til å lege seg selv, ved å balansere ut negative følelser og hjelper deg til å ta kontroll, føle deg vel, og få mere ut av livet. Essensene er ikke beregnet på fysiske sykdommer, selv om kroppens evne til å reparere seg selv ser ut til å være bedre når vi er i følelsesmessig balanse.

 

 


OG!! Jeg er nødt til å vise horoskopet mitt forresten. To horoskoper faktisk. Det ene fra MAG og det andre fra Woman.

Kanskje jeg treffer Mr. Right i påska?? Jeg har jo kanskje, muligens en liten date, såååå.... Blir spennende å se om horoskopene stemmer og i så fall hvilken av dem;)

Siden jeg alikevel var i det alternative hjørnet i dag, så fikk bifffmiddagen min en alternativ vri også. Jeg hadde egentlig tenkt å lage den med hjemmelagde båtpoteter, wokede brokkoli, tomat og champignon, soppsaus og alt det der. Men så ombestemte jeg meg underveis.

Min alternative biffmiddag med "biffnudler"...

...og så har jeg jo begynt å pynte til påske selvfølgelig. Jeg GLEDER meg til påska.TROR DU PÅ ALTERNATIV MEDISIN?

...ELLER PÅ HOROSKOPER?
4 kommentarer

♥Natalie - Bloggdesigneren♥

30.mar.2011 kl.21:40

haha så stilig!

P▲T ★

30.mar.2011 kl.21:50

Hørtes kult ut XD

Milla! :)

30.mar.2011 kl.21:57

Heh, så kult! :))

Nora

30.mar.2011 kl.22:03

Kult:D:)

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

22, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Mr Right, ikke Mr Random. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits