UT med md formulations, INN med Mene&Moy!Altså, i fjor gikk jeg på md sin syrepeel kur. Jeg hadde 12 penslinger, og jeg ble overhodet ikke bedre huden!

Mens i forgårs, så hadde jeg én eneste syrepeel fra mene&moy, og man så forskjell med ÉN ENESTE gang!! Huden bare gløder! Syrepeelingen til mene&moy drar med seg komedoner, sorte prikker, tørrhetslinjer, pigmenteringer og alt som er.

Så jeg sier bare én ting:

 

Littebitt om Mene&Moy i tilfelle du ikke har hørt om det.

Mene&Moys produkter er verdensledende innen kjemisk peeling og medisinsk hudpleie. De er utviklet av den brasilianske plastikkirurgen Romulo Mene og den amerikanske hudlegen Laurence Moy, for å tilby et behandlingsprogram for ansiktets forynging.

Produktene kicker i gang cellene i huden som har begynt å bli daffe og late og de gjør huden mer mottakelig for de pleiende produktene som kommer etterpå.

Har du uren hud, pigmentflekker, arr, tørrhetslinjer, rynker eller grå og gusten hud, så boikott md og prøv heller de fantastiske produktene til Mene&Moy! ;D

Jeg skal ikke skrive om alle, men det er et par stykker jeg bare MÅ fortelle deg om!

Face&Body Cleanser 15%
Glycolsyren i denne rensen tar effektivt bort døde hudceller og minsker store porer. Den rengjør huden i dybden, forbedrer hudens struktur og gjør huden klarere! Den kan også brukes om man har kviser eller nupper på kroppen.

Cleanser Sensitive skin 4%
Samme som over, men denne er for tørr og sensitiv hud så den inneholder derfor en del mindre glycolsyre.

Facial lotion C20
Denne her kicker i gang hudens celler og har max konsentrasjon av antioksidanter. Derfor gir den gir max beskyttelse mot frie radikaler. Of course. Den virker foryngende på huden, den gir glød, den er fettrfi og er derfor god på aknehud. Den kan brukes som serum under andre dagkremer dersom man trenger litt mer. Stimulerer syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Vil du ha glød og plettfri hud, så vet du hva du har å gjøre;p

C Silk touch 
Denne her er et godt alternativ til den over. Den silkeaktige kremen er delikat hudpleie for sensitiv, devitalisert og tørr hud. Fungerer som dag og nattkrem, men er PERFECT som makeup primer!!! <3
Trippelbeskyttelse gjennom antioksydantene vitamin C, E og A. (Med andre ord: masse antioksidanter!) Og så har den jo en utglattende effekt, og er derfor dritfin under makeup!!Revitalizing Body lotion 15%
Bodylotion med høy konsentrasjon av glycolsyre. Den strammer opp huden (no kidding), den gir glød og den er helt vanvittig bra hvis man har nupper/kviser på kroppen. Den fikser tørr hud, rynkete hud og hud som har mistet spensten. Løp og kjøp=pAnd then... (fanfare) FAVORITTEN:

Revitalizing gel
Olala!!! Dette er et vidunderprodukt. Har man fet hud eller akne, så legger man den lokalt. Den kan til og med legges lokalt hvis man for eksempel har rynkelepper (les: røykelepper) eller kråketær ved øynene, for den fornyer huden og gjør den glatt og fin og glødende! OG et supertips!!! Får du røde prikker etter barbering eller voksing??? Smør på med denne, så unngår du inngrodde hår!!! ;)

Mene&Moy gir deg gjevn og glødende hud! I promise;)
Liker du md formulations???

Har du prøvd mene&moy? 

 

11 kommentarer

kjetilrj

14.apr.2011 kl.23:12

hmm spennende, hvor kan jeg få tak i denne? Har selv en del problemer med huden i perioder og dette virket lovende!

Takker for kommentaren din på bloggen min, du skriver at innleggene kan være litt lange, og det har du rett i, det tror jeg også. =D

Pia Renate

14.apr.2011 kl.23:17

Oooh, home treatments? :D Bestillt fra nettet...?

Leter etter en lignende behandling nå før sol og sommer..!! :)

Gro Victoria

14.apr.2011 kl.23:26

Kan jeg bare tipse om krystall sliping, dette har jeg gjort på mange kunder og di kommer tilbake å vil ha ny gang etter gang:) funker med en gang og er ikke skadelig for huden i det hele tatt. Det eneste er at det kanskje er litt dyrt, men fungere suuupert :)

lene

14.apr.2011 kl.23:26

Hvor får du kjøpt dette```??:)

Camilla

14.apr.2011 kl.23:28

Har aldri prøvd MD fordi jeg har hørt negativt om det tidligere. Har ikke prøvd mene&moy - bruker Babor som jeg har vært fornøyd med, men vil prøve noe nytt nå. Tenkte på Pevonia Botanic. Ha en fin kveld (-:

live lol love

14.apr.2011 kl.23:55

aaaaldri prøvd :P

Looking for Mr. Right

15.apr.2011 kl.23:42

Camilla: Jeg jobber med Pevonia. Veldig bra produkter! =)

Looking for Mr. Right

15.apr.2011 kl.23:42

Pia Renate: Det fåes kjøpt wahwah hvertfall! =)

Looking for Mr. Right

15.apr.2011 kl.23:43

kjetilrj: Man får tak i produktene på Wahwah! Vet ikke om det er noen wahwah salong der du bor, men...? =) Jeg anbefaler på det sterkeste.

Looking for Mr. Right

15.apr.2011 kl.23:44

Gro Victoria: Krystallsliping, ja. Kjempebra! Vi jobber med det, vi også=)

Gro Victoria

16.apr.2011 kl.00:00

Ja det er braa :) reagerer veldig på md så kan ikke ha det, men fant ut av krystall sliping var min greie :p hehe

Skriv en ny kommentar

Looking for Mr. Right

Looking for Mr. Right

22, Kristiansand

Jeg leter etter mannen i mitt liv. Mr Right, ikke Mr Random. Punktum. =)

Kategorier

Arkiv

hits